phone +32/13 52 28 18

Eigen Begeleide Groepsreizen: Chili

Reizen De Toerist is al jaren gespecialiseerd in Eigen Begeleide Groepsreizen. Onze ervaren en gedienstige reisleiders staan garant voor een zorgeloze reis en een persoonlijke begeleiding. Onze professionele Travel Consultants bundelen hun krachten voor de uitwerking van uw perfecte groepsreis.

Reizen De Toerist organiseert jaarlijks zelf een aantal begeleide groepsreizen waarvoor je vrij kan inschrijven. Maar uiteraard zijn we niet beperkt tot deze reizen en helpen we je ook graag verder met jouw reis op maat; 

• Begeleide luxe-wereldreizen
• Incentives in binnen- en buitenland
• Mini-trips voor uw personeel
• A-la-carte thema-reizen
• Fietsvakanties voor groepen
• Alle groepsreizen op maat

Programma 2019:

  • Chili: 20/11 - 03/12/19
Infobrochure

(Klik op de button hierboven voor de infobrochure met het volledige programma en het prijsdetail)

Chili, land van uitersten...

De natuur van Chili is fascinerend! Veelzijdig en overweldigend! Deze strook van nauwelijks 180 km breed, maar 4.300 km lang, biedt verscheidene geografische en klimatologische verrassingen, met in elke regio kenmerkende en vaak unieke flora en fauna.

Vanaf de kust zie je in de verte de top van de Andes, waar de eeuwige sneeuw schittert als een vuurtoren over een oneindig blauwe oceaan. Reis vanaf het meest noordelijke punt tot het Antarctische zuiden, en je doorkruist afwisselend woestijnachtige landschappen, weelderig groene weilanden en dicht begroeide bloemrijke bossen, om te eindigen in de schijnbare verlatenheid van een polair landschap, bedekt met eeuwige sneeuw. In tegenstelling tot veel andere Zuid-Amerikaanse landen, vind je in Chili nauwelijks relikwieën van oude precolumbiaanse beschavingen.

De enige stille getuigen van een rijk indiaans verleden zijn de Machupes. Toch woelt en bruist het in Chili, want door de samensmelting van indiaanse, Creoolse en Europese levenswijzen ontstond er een heel rijke beschaving waarin levendige gastvrijheid hoogtij viert!

Ervaar dit unieke land samen met ons, in een erg mooie rondreis.

Meer info en reservaties:

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x