Eigen Begeleide Groepsreizen: Corsica

Reizen De Toerist is al jaren gespecialiseerd in Eigen Begeleide Groepsreizen. Onze ervaren en gedienstige reisleiders staan garant voor een zorgeloze reis en een persoonlijke begeleiding.Onze professionele Travel Consultants bundelen hun krachten voor de uitwerking van uw perfecte groepsreis.

• Begeleide luxe-wereldreizen
• Incentives in binnen- en buitenland
• Mini-trips voor uw personeel
• A-la-carte thema-reizen
• Fietsvakanties voor groepen
• Alle groepsreizen op maat

Programma 2018:

  • Corsica: 14/06 - 24/06/18 - KLIK HIER voor de infobrochure met het volledige programma en het prijsdetail

Corsica, het mooiste eiland onder de zon, is een juweel in de Middellandse Zee, op slechts 7km ten noorden van Sardinië. Dit grootste Franse eiland met heel duidelijke Italiaanse invloeden wordt niet voor niets "Ile de Beauté" (Eiland van de Schoonheid) genoemd.

Corsica is een uniek eiland met karakter en met een enorme rijkdom en diversiteit aan natuurlijke schoonheden. De grillige rotskust met prachtige stranden en het ruige, bergachtige binnenland met z’n weelderige plantengroei kan iedereen bekoren. Ontdek de Calanches van Piana met de bloedrode granietrotsen of vergaap je aan de adembenemende witte kalkrotsen van het pittoreske Bonifacio. Corsica is bovendien bijzonder bergachtig met als hoogste punt de Monte Cino (2.706 m).

Op zoek naar een dosis cultuur? Bezoek dan de keizerlijke hoofdstad Ajaccio. Ook op culinair vlak kom je op Corsica niets tekort. Proef de licht gezouten charcuterie, zachte kazen, bijzondere wijnen en heerlijke likeuren. En vlieg er daarna weer helemaal in: fietsen, klimmen, canyoning, duiken, kajakken en kanovaren, Corsica biedt voor elk wat wils!

Meer info en reservaties:

Eigen Begeleide Groepsreizen: Corsica

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x