Tennisstage 2022 - TC Lummen

Tennisstage Mallorca

De Toerist organiseert in samenwerking met TC Lummen tijdens de 2de week van de Paasvakantie een tennisstage in Mallorca.  In een gezellige sfeer veel plezier beleven op een tennisplein onder de Spaanse zon, daar draait deze reis om!

Deze stage staat open voor zowel competitieve als recreatieve tennissers, hun ouders en vrienden. Om deel te nemen aan het tennisaanbod dien je lid te zijn bij TC Lummen en minstens 7 jaar.

De tennislessen vinden plaats op de tennisterreinen van de Ca'n Picafort Tennis club, op 5 minuten wandelen van ons verblijfshotel Zafiro Ca'n Picafort****.

TC Lummen voorziet begeleiding bij het tennissen. Voor en na de tennis is er geen begeleiding voorzien en doet iedere deelnemer wat hij wil. Je kan volop genieten van vakantie, het eiland ontdekken, flaneren op de strandpromenade, ontspannen in de wellness van het hotel of een plons pakken in één van de zwembaden.

Kortom, schaaf je tennisvaardigheden bij en combineer dit met een deugddoende vakantie!

De brochure kan je online inkijken:

De prijs voor deze stage:
* Volwassenen: 740 €/persoon
* Kinderen (2-12j) 515 €/persoon

* Optioneel tennispakket: 100€/persoon

Het maximum aantal plaatsen voor deze reis is reeds bereikt, waardoor deze reis op aanvraag staat. Mocht je toch wensen deel te nemen, kan je het inschrijvingsformulier invullen. We zullen dan bekijken of we jullie inschrijvingen alsnog kunnen omzetten tot deelname. (dit hangt af van vluchtprijzen en beschikbaarheden):

* Online: Inschrijvingsformulier

* Telefonisch: 013/23 00 01

* Mail: jurgen@detoerist.be


Tennisstage 2022 - TC Lummen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x