Ongewone hotels

De meeste hotels lijken wel wat op elkaar, tenzij je eens voor een design- of boetiekhotel kiest. Er zijn echter ook heel wat ongewone en ietwat vreemde hotels waar je kan overnachten! Waar wil jij wel eens een nachtje (of meer) verblijven? 

De luchtbellen van Attrap’Rêves in Marseille (Frankrijk)

Heb je al eens in een doorzichtige plastic luchtbel geslapen, midden in de mediterrane natuur? Deze ervaring biedt Attrap’Rêves aan, op een paar minuten van Marseille. De ideale gelegenheid voor verliefde koppels om in te slapen met uitzicht op de sterrenhemel.

Hôtel de Glace in Quebec (Canada)

Ieder jaar maakt het ontwerpteam van het Hôtel de Glace in Quebec buitengewone beeldhouwwerken van sneeuw en ijs: knusse kamers die lijken op iglo's, een ijsbar, een trouwkapel en noordse baden om op te warmen. Een unieke ervaring!

Een glazen iglo in hotel Kakslauttanen in Lapland (Finland)

Een eenvoudig chalet en een glazen iglo in één. De Kelo-Glass-iglo's in het noordpoolresort Kakslauttanen hebben iets magisch. Je kunt hier ontspannen dankzij het sneeuwdek van Lapland en je krijgt het gevoel dat je in het dorp van de Kerstman verblijft.

Een aquarium in hotel Conrad op het eiland Rangali (Malediven)

Stel je voor dat je midden in de oceaan op een eiland van de Malediven onder water aan het diner zit. Hotel Conrad maakt deze droom mogelijk met zijn aan het water gelegen villa's en het onderwaterrestaurant dat op een reusachtige aquarium lijkt. Ongelofelijk, maar waar.

 Een zoutpaleis in het Palacio de Sal in Salar de Uyuni (Bolivia)

In het Palacio del Sal in Salar de Uyuni in Bolivia kun je in een zoutpaleis slapen, gelegen in een maandecor. Een luxehotel waar de stoelen, tafels, bedden en beeldhouwwerken zijn uitgehakt uit blokken zout. Wonderbaarlijk!

Een hut in de jungle in de Tree House Lodge in Iquitos (Peru)

Slaap aan de rand van het Peruaanse Amazonewoud en klim naar de hooggelegen hutten van de Tree House Lodge in Iquitos. Een buitengewone ervaring vol verrassingen: apen die op bezoek komen, een concert van vogels uit de jungle, enz. Een betoverende plek.

Midden in de oceaan in het Manta Resort op het eiland Pemba (Zanzibar)

Slapen op een luxueus houten vlot, met een kamer die is ondergedompeld in het water, die mogelijkheid biedt het Manta Resort op het eiland Pemba in Zanzibar. Een onvergetelijk verblijf waar je kunt genieten van de onderwaterwereld en kunt leven als een avonturier zonder af te zien van comfort.

Een kerk in hotel Martin’s Patershof in Mechelen (België)

In Martin’s Patershof, in ons eigen Mechelen, zijn in een voormalige kerk van de minderbroeders luxueuze kamers gecreëerd. Je verblijft op een unieke plek waar geschiedenis en architectuur op een stijlvolle manier samenkomen.

In een berg in de Montaña Mágica Lodge in Panguipulli (Chili)

Welkom in de Montaña Mágica Lodge in het ecologische natuurreservaat Huilo Huilo, midden in het Andesgebergte in Chili. Op deze fantastische plek kun je de nacht doorbrengen in een hotel dat de vorm van een berg heeft. Vanuit je kamer hoor je het geklater van de watervallen.

In een bamboehut van het Green Village in Ubud (Bali)

De bamboe hutten van Green Village zijn architectonische hoogstandjes. Ze versmelten perfect met de jungle van Bali en zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar bovendien van een adembenemende tropische schoonheid.

 

Ongewone hotels

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x