Onze travel agents

De travel agents van Reizen De Toerist helpen u graag met de zoektocht naar uw ultieme droomvakantie. Van cruises tot rondreizen, skivakanties en cityrtrips, we vinden een vakantie die bij u past! We hebben veel bestemmingen zelf verkend en kennen de beste hotels, de couleur locale en de leukste adresjes.

Kantoor Oudsbergen

Nadia Candreva

Nadia is al jaren een vaste meerwaarde in Oudsbergen en kan je dankzij haar ervaring het reisadvies geven dat je nodig hebt!

Kantoor Tessenderlo

Ingrid Rens

In Tessenderlo zal Ingrid zich vastbijten in jouw dossier en er alles aan doen om je een droomvakantie op maat te bieden!

Kantoor Lummen

Guy Duchesne

"Mijn job is altijd mijn passie geweest! En na 41 jaar in de sector werk ik nog steeds vol overgave om de klanten de reis van hun dromen te bezorgen."

Sabrina Renders

"Of het nu een fietsvakantie, rondreis, strandvakantie of citytrip is, het blijft steeds een leuke uitdaging om klanten te laten genieten van hun vakantie op maat!"

Yasmine Verboven

"Het geeft mij altijd een fijn gevoel en veel voldoening als klanten met een gerust hart op vakantie kunnen vertrekken. Ik ben er van overtuigd dat we nog altijd een meerwaarde zijn als reisagent door onze kennis en ervaring."

Jurgen Dieu

"Een vakantie, kort of lang, zou steeds de mooiste tijd van het jaar moeten zijn. Graag help ik jou bij de realisatie van die mooiste tijd. Aan de hand van je uitgebreide wensen en verwachtingen, werken we samen de ideale vakantie uit!"

Onze travel agents
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x