30 september 2021

Nieuwe Riu Palace Santa Maria - Kaapverdië

Het Hotel Riu Palace Santa Maria op het eiland Sal ligt aan een paradijselijk wit zandstrand en biedt u een 24-uurs All Inclusive vakantie die u nooit zult vergeten. Het gastronomische aanbod, de amusementsprogramma's, de gevarieerde faciliteiten en het waterpark Splash Water World vormen de perfecte combinatie om met RIU van een unieke ervaring te genieten.

Het comfort dat u zoekt tijdens uw vakantie vindt u in de kamers van dit hotel in Santa Maria: comfortabele bedden, airconditioning, minibar, drankautomaten en nog veel meer diensten. En als u op zoek bent naar exclusiviteit, beschikt u in de swim-up kamers van het Hotel Riu Palace Santa Maria over een privézwembad voor een uniek verblijf. Als u echter even helemaal tot rust wilt komen, raden we u aan naar de 5 buitenzwembaden te gaan en te ontspannen op een van de ligstoelen. Of u kunt naar het strandgebied gaan dat gereserveerd is voor hotelgasten en de begerenswaardige omgeving aanschouwen.

Het Hotel Riu Palace Santa Maria beschikt over verschillende restaurants met heerlijke recepten die u niet onverschillig zullen laten: ontbijtbuffet met live kookstations, Italiaanse en Japanse specialiteiten en fusiongerechten, naast vele andere opties. In de hotelbars en in de bakkerij kunt u ook proeven van uw favoriete snoepjes en snacks.

Entertainment is gegarandeerd in dit All Inclusive hotel op het eiland Sal: de activiteitenprogramma's, de watersporten die u op het strand kunt beoefenen, de kinderclub RiuLand, het kinderzwembad met glijbanen en het waterpark Splash Water World zorgen voor ontzettend veel plezier. Als u echter herboren van vakantie wilt terugkeren, dan is Renova Spa de plek voor u. U beschikt over een fitnessruimte, een stoombad en een breed scala aan behandelingen om uit te kiezen.

Het eiland Sal is de perfecte plek voor een vakantie in het paradijs. We raden u aan een bezoek te brengen aan de natuurlijke zwembaden in Buracona, het oude vissersdorp Pedra de Lume, of Palmeira, een vissersdorp waar de enige haven op het eiland ligt. 

Bekijk het hotel en al haar faciliteiten

* Het hotel hanteert tot 31/10 een beperkt dienstenaanbod in naleving van de veiligheidsprotocollen en vereisten die momenteel in het land van kracht zijn.

Nieuwe Riu Palace Santa Maria - Kaapverdië

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x