Charming hotels

Deze week zetten we enkele karaktervolle hotels in de kijker. Voor als je eens iets specialer én authentieker wil dan de standaard overnachtingen. Kwaliteit en service worden in deze hotels hoog in het vaandel gedragen. Deze hotels zijn door hun ligging, geschiedenis en authentiek karakter echte pareltjes. Ze zorgen ervoor dat u uw reis nog intenser beleeft.

Villa Marina Capri Hotel & Spa **** (Capri - Baai van Napels, Italië)

Een zeer stijlvol en kleinschalig hotel, dat de sfeer ademt van een privé-huis. U geniet er van een persoonlijke service, een verfijnde keuken en een prachtig wellness center, en dit op een eiland dat tot de verbeelding spreekt.

Het hotel heeft een zeer mooie ligging, op ± 300m van de haven 'Marina Grande', vanwaar de boten vertrekken naar de Baai van Napels en de Amalfitaanse Kust, en van de 'funicolare', een treintje dat u in ± 5 minuten naar de bekende 'Piazzetta' brengt.

SPECIAL PROMO
-10% korting op een verblijf van minimum 2 nachten
-15% korting op een verblijf van minimum 3 nachten

Designhotel D-Resort **** (Sibenik - Dalmatische Riviera, Kroatië)

Het is een nieuw en lumineus designhotel pal aan zee en een jachthaven. Ideaal vertrekpunt voor de mooiste uitstappen aan de Dalmatische Rivièra: het bijzondere hotelconcept, het knappe design, de natuurlijke keuken en de vriendelijke service zijn de extra troeven. Vroeg reserveren aanbevolen.

Het hotel is rustig gelegen, op een schiereiland pal aan zee en de nieuwe jachthaven, op ± 5km van het historische centrum van Šibenik, ± 90km van Zadar en ± 280km van Dubrovnik. Ideaal vertrekpunt voor de mooiste uitstappen aan de Dalmatische Rivièra: ± 16km van Krka watervallen, ± 45km van Trogir en ± 88km van Split.

SPECIAL PROMO
-30% korting op een verblijf tussen 01/07-24/08
Niet cumuleerbaar met andere voordelen, geldig op kamer + ontbijt

Charming hotels

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x