Disneyland Parijs 25

De spectaculaire finale van de schitterende verjaardag van Disneyland Parijs!

Vlieg tot 20/03/2018 mee naar een galaxy far, far away en beleef je eigen Star Wars avontuur tijdens het Season of the Force. Of beleef tot 30/06/2018 tal van nieuwe en spectaculaire sensaties, waaronder de grandioze Marvel Summer of Super Heroes. Beleef de magie als nooit tevoren, vooraleer onze 25ste verjaardag tot een einde komt op 09/09/2018!

Boek vóór 15/02/2018

Tot -30% korting op je verblijf en kies voor één van volgende twee extra's:
+ verblijf cadeau voor kinderen tem 11 jaar*
OF
+ €125 cadeau in boetieks & restaurants van de Disney Parken & in de Disney Village**
Aanbieding geldig voor aankomsten van 08/01/2018 tem 20/03/2018

Boek vóór 15/02/2018

Tot -40% korting op je verblijf + verblijf cadeau voor kinderen tem 11 jaar*
Aanbieding geldig voor aankomsten van 21/03/2018 tem 30/06/2018

(Ben je bij de eerste 1500 klanten die voor deze periodes een magische reis naar Disneyland Parijs boeken? Dan krijg je bovenop deze mooie kortingen ook nog een gratis dvd-box met twee Disney klassiekers)

 Je arrangement is inclusief
- Hotelovernachting(en) in een Disney Hotel
- Onbeperkt toegang tot beide Disney Parken
- Geniet van ontmoetingen met Disney figuren in jouw hotel (uitgezonderd in Disney's Davy Crockett Ranch)
- Fastpass: sta minder lang in de rij bij de meeste populaire attracties
- Profiteer van Extra Magic Time (je krijgt dan 1 uur vóór de normale openingstijd toegang tot delen van beide Disney Parken)

Details van de aanbiedingen
Geniet van kortingen tot -40% op jouw verblijf (hotel + toegangstickets voor de 2 Disney Parken) Afhankelijk van de duur van jouw verblijf en de keuze van jouw hotel, geniet je van -20%, -30% of -40% korting. Aanbiedingen zijn ook geldig in de schoolvakanties!

Bovendien krijgen kinderen t.e.m. 11 jaar hun verblijf CADEAU!
Aanbieding geldig in minstens 1 Disney Hotel per aankomstdatum. Op bepaalde data kan een specifieke verblijfsduur vereist worden.

*Korting geldig op de publieke prijzen van de verblijven, exclusief toeristenbelasting.

**Bij het inchecken in het hotel wordt er een coupon onverhandigd, die ingewisseld dient te worden voor een cadeaukaart 'Speciale Aanbieding' in één van de volgende boetieks: World of Disney in de Disney Village, Emporium in het Disneyland Park of Les Légendes d'Hollywood in het Walt Disney Studios Park. Het totaal te spenderen bedrag op de cadeaukaart bedraagt €125. Het bedrag op de cadeaukaart 'Speciale Aanbieding' kan in één of meerdere keren gespendeerd worden en kan eventueel aangevuld worden met een ander betaalmiddel, maar is niet omruilbaar in geld. De cadeaukaart 'Speciale Aanbieding' is niet nominatief: het gebruik ervan is de verantwoordelijkheid van de houder. In geval van verlies, kan de cadeaukaart niet vervangen of terugbetaald worden. De cadeaukaart 'Speciale Aanbieding' is geldig tot 30 dagen na uitgifte en kan niet herladen worden.

Disneyland Parijs 25

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x