NEW YORK ROMANCE

NEW YORK, 'the city that never sleeps'.

De meest bezochte stad van de Verenigde Staten is onderverdeeld in de vijf arrondissemementen: Manhattan, Brooklyn, de Bronx, Queens en Staten Island. Deze fascinerende stad zal u betoveren dankzij haar monumenten (het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld,...) haar vele musea (MoMA, Guggenheim,...), Times Square met zijn prachtige verlichting en uiteraard Central Park.

Hudson Hotel New York
Het Hudson Hotel *** is een elegant, democratisch en hip New Yorks boetiekhotel. De beste plekjes om te kuieren zijn: Umami Burger, een erg hippe plaats die gastronomische hamburgers, frietjes en cocktails serveert; de Hudson Bar, een typisch New Yorkse cocktailbar; de Sky Terrace (open tijdens het seizoen), een Engelse tuin met een adembenemend uitzicht over New York City; en het privé park, een weelderige oase middenin deze bruisende stad. Het Hudson Hotel is gelegen in Midtown, op wandelafstand van Central Park, Columbus Circle, Carnegie Hall, Lincoln Center, Time Warner Center en van de theaterbuurt.

Inbegrepen
Vluchten met Delta Airlines in de V-klasse (handbagage + ruimbagage), de luchthaventaksen en verblijf van 5 dagen - 3 nachten in een standaardkamer in het Hudson Hotel. (enkel logies, geen maaltijden)

Vereiste documenten
- Internationaal paspoort (rode boekje)
- ESTA "Electronic System for Travel Authorization" (visum)

Voorwaarden
Voor elke nieuwe reservatie gemaakt in één van onze kantoren voor 15/10/2018 met een verblijf tussen 01/11/2018 en 28/02/2019. Prijs geldig voor vertrek op 13/02/2019. Gelieve ons te contacteren voor andere datums.

NEW YORK ROMANCE

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x