phone +32/13 52 28 18

NORMANDIE

Ontdek met deze promotie Normandië in al zijn facetten. De vele rotskusten en ongerepte stranden, het oorlogsverleden en uiteraard de Mont Saint-Michel.

Wie de zalige, weelderige streek wil ontdekken, doorkruist sterk verschillende landschappen: het groene Normandië in het westen, appelboomgaarden, ongerepte stranden langs de kust, la Suisse normande voor riviersporten en heerlijke wandelingen, dichtbeboste oevers langs de Seine... Wat u zeker moet gezien hebben: de machtige Mont Saint-Michel - de trots van Normandië -, de landingsstranden waar het oorlogsverleden tastbaar blijft, de wilde rotskust tussen Dieppe en Etretat - een van de mooiste van Frankrijk -, de typische vakwerkhuizen met houten balken... Geniet van een lekkere crêpe normande, pikante camembert of romige Pont l'Evêque en nog veel meer heerlijks... Normandië is authentiek, warm en gezellig.

Verblijf in Domaine de Villeray & Spa ****

Voorwaarden
- Geldig van 01/07-15/10 met aankomst op zondag, maandag, dinsdag of woensdag.
- Aankomsten op donderdag, vrijdag of zaterdag: 325€
- Optioneel bij te boeken: ticket met HistoPad voor het 500 jaar oude kasteel van Chambord in de Loirevallei op 120 km (13,50€).

Prijs per persoon op basis van een standaard 2-persoonskamer. Prijs 1-persoonskamer altijd op aanvraag. 100% kosten bij wijzigen of annuleren.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x