Promotie New York

New York, 'the city that never sleeps'.

Reserveer in één van onze kantoren voor 31/12/2017.

De meest bezochte stad van de Verenigde Staten is onderverdeeld in de vijf arrondissemementen: Manhattan, Brooklyn, de Bronx, Queens en Staten Island. Deze fascinerende stad zal u betoveren dankzij haar monumenten (het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld,...) haar musea (MoMA, Guggenheim,...), Times Square met zijn prachtige verlichting en uiteraard Central Park.

Hotel Belvedere ***

5 dagen / 3 nachten
Vanaf 625 € per persoon in een tweepersoonskamer
Vertrek tussen 03/01/2018 en 28/02/2018


Ligging
Dit hotel ligt in een bevoorrechte locatie in de buurt van Times Square, nabij  de grootste Broadway-theaters en een bruisend nachtleven. Ook de talloze winkels van Midtown mogen niet aan uw trip ontbreken bij een verblijf in de Belvedere.

Voorzieningen
Het Belvedere Hotel beschikt over een eigen restaurant, wasserette self-service, stomerij en strijkservice, flexibele vergaderruimte, een compleet fitness center,... In aanvullig op de on-site diensten, zal de conciërge graag uw verwachtingen en behoeften proberen te voldoen.

Kamers
De kamers bieden een comfortabele omgeving voor zowel zakenreizigers als gezinnen, koppels en groepen. Wat de reden voor uw reis ook mag zijn, u vindt in het Belvedere Hotel een scala aan diensten en ongeëvenaarde voorzieningen.


*Non ref: non-refundable (niet annuleerbaar tarief)

Reis met United Airlines naar New York en herontdek de luchthaven Newark Liberty.

Wist u dat de luchthaven van Newark Liberty International (EWR) in New York dichter bij Midtown Manhattan gelegen is dan JFK? Het traject met de trein, sneller en handiger en duurt amper 30 minuten.

Promotie New York

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x