Signature Collection Disneyland Parijs

Wanneer je een verjaardag, communie of een andere speciale gelegenheid wilt vieren, kun je in Disneyland Parijs een overgetelijk feest beleven! En nu nog meer tijdens onze 25ste Verjaardag!

Stel je voor; een schitterend feest met Mickey en Minnie als gast, lekkernijen om van te smullen en heel veel goodies! Natuurlijk geniet je ook van onze wereldberoemde Disney Parken, de fantastische Disney Hotels en onze legendarische shows. Dit wordt een heel feestelijk verblijf.

Deze limited edition arrangementen zijn nu beschikbaar, dus begin maar al te plannen. Let op! Deze arrangementen zijn maar in beperkte aantallen beschikbaar!

Boek vóór 29/09/2018
Aanbieding geldig voor aankomsten van 10/06/2018 tem 30/09/2018

Je arrangement is inclusief:
- Hotelovernachting(en) in een Disney Hotel
- Onbeperkt toegang tot beide Disney Parken
- Disney PhotoPass+ om al je fantastische momenten vast te leggen
- VIP FASTPASS voor 1 dag
- Exlusieve theeparty met Mickey, Minnie en Goofy
- Cadeautas vol Disney goodies

Disney PhotoPass+

De Disney PhotoPass+ geeft je toegang tot alle Photopass services gedurende de volledige duur van je verblijf, alsook tijdens de theeparty met Mickey, Minnie en Goofy.

Te gebruiken op volgende attracties:

Disneyland Park
- Meet Mickey Mouse, Fantasyland
- Princess Pavilion, Fantasyland
- Starport, Discoveryland
- Star Wars: Hyperspace Mountain, Discoveryland
- Buzz Lichtyear Laser Blast, Discoveryland
- Big Thunder Mountain, Frontierland
- Pirates of the Caribbean, Adventureland

Walt Disney Studios
- Meet Spider-Man, Backlot
- Rock 'n' Roller Coaster met Aerosmith, Backlot
- The Twilight Zone Tower of Terror, Production Courtyard

De PhotoPass service is onderhevig aan verandering en kan uitgesteld of geannuleerd worden zonder voorafgaanse kennisgeving, in het bijzonder bij slecht weer of veiligheidsredenen.

VIP FASTPASS

Deze geeft je gedurende 1 dag ongelimiteerde toegang tot enkele van onze meest populaire attracties. De VIP FASTPASS is gelimiteerd tot één per persoon en is enkel geldig gedurende de tweede dag van je verblijf. Bekijk het parkplan bij aankomst om na te gaan op welke attracties deze service van toepassing is. Deze service is enkel beschikbaar met een geldig toegangsticket voor dezelfde dag.

Theeparty met Mickey, Minnie en Goofy

Theeparty in het Lucky Nugget Saloon Restaurant met een ontmoeting met Mickey, Minnie en Goofy. Aankomst in het restaurant tussen 15u30 en 17u30. De theeparty is enkel beschikbaar per persoon op de tweede dag van je verblijf.

Cadeautas vol Disney goodies

Je krijgt een cadeautas vol Disney goodies inclusief een celbration pen, een handtekeningboekje, één paar Minnie oortjes, een lanyard en een Mickey knuffel. De Signature Celebration Arrangement cadeautas zal beschikbaar zijn in de boekiek van jouw hotel, in ruil voor de voucher.

Limited Edtion Arrangementen

Limited edition arrangementen zijn onderhevig aan beschikbaarheid aangezien er slechts een beperkt aantal Signature Celebration Arrangementen beschikbaar zijn afhankelik van de capaciteit van het Lucky Nugget Saloon Restaurant per aankomstdatum.

Het Signature Celebration Arrangement is geldig op alle kamertypes.

Signature Collection Disneyland Parijs

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x