phone +32/13 52 28 18

TUI Vliegvakanties zomer 2019

Droom jij ook al van een heerlijk zonnige zomervakantie? Boek dan nu je TUI vliegvakantie voor 2019 en geniet van heel wat voordelen!

Zomer 2019: vroeg boeken = veel voordelen

Droom jij ook al van een heerlijk zonnige zomervakantie? Boek dan nu je TUI vliegvakantie voor 2019 en geniet van heel wat voordelen. Wij zetten ze alvast allemaal voor jou op een rijtje, snel zijn is de boodschap! 

VROEGBOEKVOORDELEN

  • TUI vroegboekgarantie
  • Gratis luchthavenvervoer met Billo
  • Kortingen tot meer dan €700 p.p.
  • 2e persoon gratis
  • Kinderen gratis tijdens schoolvakanties 
Tui vroegboekgarantie (t.e.m. 08/01/19)

Indien de geboekte vakantie 4 weken voor afreis nog beschikbaar is aan een lagere prijs, dan betalen we je automatisch het verschil terug!

Gratis luchthavenvervoer met Billo (op=op)

Van thuis naar elke Belgische luchthaven en terug! Je betaalt helemaal niets! Onze partner Billo komt je thuis afhalen en brengt je veilig terug. 

Kortingen tot meer dan €700 p.p. (op=op)

Zoals elk jaar geldt er een vroegboekkorting voor Tui Vliegvakanties en Exotische vakanties zomer 2019. De 'Boek Nu'-korting is geldig op alle bestemmingen, zolang de voorraad strekt. 

2e persoon gratis (op=op)

Voor een vakantie in het laagseizoen, buiten de schoolvakanties, profiteren vroege boekers van deze promotie en neem je dus de 2e persoon gratis mee op vakantie!

Kinderen gratis tijdens schoolvakanties (op=op)

Als je reist met een kind tussen 2 en 12 jaar, dan kan je misschien genieten van de 'Free Kids Seats' korting en mag hij/zij gratis mee op vakantie (exclusief luchthaventaksen). 


Voor alle voorwaarden betreffende deze vroegboekvoordelen of voor meer informatie, spring snel binnen bij één van onze 3 kantoren! 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x