phone +32/13 52 28 18

TUI Vliegvakanties zomer 2020

Droom jij ook al van een heerlijk zonnige zomervakantie? Boek dan nu je TUI vliegvakantie voor 2020 en geniet van heel wat voordelen!

Zomer 2020: vroeg boeken = veel voordelen

De wintertijd is weer ingetreden, maar dat wil niet zeggen dat je niet mag dromen van een heerlijk zonnige zomervakantie! Boek dus nu al je TUI vliegvakantie voor 2020 en geniet van heel wat voordelen. Wij zetten ze alvast allemaal voor jou op een rijtje! 

VROEGBOEKVOORDELEN

Van thuis naar elke Belgische luchthaven en terug! Je betaalt helemaal niets, onze partner Billo komt je thuis afhalen en brengt je veilig terug. 

Klanten die vroeg boeken, krijgen 20kg gratis bagage per persoon op alle Tui Fly vluchten! 

Zoals elk jaar geldt er een vroegboekkorting voor Tui vliegvakanties en exotische vakanties voor de zomer 2020. De 'Boek Nu' korting is geldig op alle bestemmingen, zolang de voorraad strekt. 

Kinderen vliegen gratis! Hoe vroeger je reserveert, hoe groter de kans dat je kan genieten van één van de gratis vluchtplaatsen voor je kind. Je betaalt enkel de luchthaventaksen en eventueel visum of toeristenkaart. 

Voor alle voorwaarden betreffende deze vroegboekvoordelen of voor meer informatie, spring snel binnen bij één van onze 3 kantoren! 

TUI GARANTIES

Klanten genieten ook steeds van de TUI Garanties. Deze garanties geven je meer flexibiliteit bij het boeken en beleven van je reis. We garanderen je maar liefst 4 keer een SMILE voor elke reis:

  • Laagsteprijsgarantie: als je je vakantie ergens anders goedkoper vindt, betaalt Tui je het verschil terug. Sterker nog, je krijgt er een extra korting bovenop! 
  • Omruilgarantie: boek met een gerust hart je vakantie. Kom je op je eerste keuze terug, dan kan je bij Tui tot 28 dagen vóór vertrek gratis wijzigen. 
  • We-lossen-het-op-garantie: bij vragen of problemen op je bestemming, kan je altijd terecht bij onze 24/7 service. 
  • Niet-goed-geld-terug-garantie: als je hotel niet voldoet aan onze beschrijving, stellen we binnen 48 uur een oplossing voor of vergoeden we de volledige reis. 

Voor alle voorwaarden betreffende deze TUI garanties, of voor meer informatie, spring snel binnen bij één van onze 3 kantoren!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x