Reisnieuws

Zoek je inspiratie voor je volgende droomvakantie? Weet je niet welke bestemming of ben op zoek naar leuke tips? Hier kan je alvast wat vakantie inspiratie opdoen!

Black Friday Kortingen TUI - Vip Selection

Black Friday komt er deze vrijdag weer aan en dat betekent dat we alle Tui en Vip vakanties aanbieden met kortingen. Contacteer ons telefonisch of per mail voor je (last minute) wintervakantie of zomervakantie '22. De Black Friday korting geldt tevens bovenop de vroegboekvoordelen.

Lees meer

NEW! Vakantie dichtbij in volpension - vanaf € 299 pp bij MSC CRUISES

Een ideale route om enkele prachtige Europese steden te bezoeken en de luxe van een cruiseschip te ervaren. Bovendien met inscheping in Zeebrugge, wat vervoerskosten aanzienlijk verlaagd! En dit alles met een vanaf prijs van slechts € 299 pp voor 7 dagen in volpension.

Lees meer

Nieuwe Riu Palace Santa Maria - Kaapverdië

Onlangs opende de hotelketen RIU haar allernieuwste trots op het Kaapverdische eiland Sal! Alweer een pareltje om naar toe te reizen!

30 september 2021

Lees meer

8 griezelige Halloween-bestemmingen

Dwaal jij liever over verlaten begraafplaatsen dan dat je jezelf in een Halloween-kostuum hijst? Zoek je graag verlaten spooksteden op en smul je van verhalen over seriemoordenaars? Lees dan vooral verder, want Skyscanner maakte een lijstje met 8 spannende bestemmingen voor de ultieme Halloween-ervaring.

Lees meer

5 voordelen van een georganiseerde rondreis

Je houdt van avontuur, maar tegelijkertijd ook van dingen die goed geregeld zijn. Ons voorstel: ga voor een georganiseerde rondreis. Heb je van beide een beetje. Of eigenlijk, van beide erg veel.

Lees meer

De perfecte service van Riu Hotels: De top 5

Ook benieuwd naar het geheim van Riu? Lees dan vooral even verder.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x